Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Noord-Oost Brabant en Expeditie Loopbaan 17-11-2016
Noord-Oost Brabant en Expeditie Loopbaan 17-11-2016

Niet meer beschikbaar

Meld je aan voor de feestelijke afsluiting van de Dag van de Mobiliteit! Op de infopagina vind je de uitnodiging!

Samen met ACE Noord-Oost Brabant en Expeditie Loopbaan organiseert PUUR.nu op donderdag 17 november 2016 de Dag van de Mobiliteit in Noord-Oost Brabant. Op deze dag openen organisaties en bedrijven een dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeen op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Organisaties en bedrijven kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via onderstaande link. Meer informatie of hulp:

• Helpdesk voor Noordoost-Brabant:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl

• Helpdesk voor Expeditie Loopbaan 024-2022156 of ivonnetusveld@expeditieloopbaan.nu

Kosten

Bent u aangesloten bij het ACE Integraal Netwerk Noord-Oost Brabant, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat u lid bent van ACE. U ontvangt dan geen factuur. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie.

Borrel

Gezellig