Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Meester in je Werk week begint op 09-11-2015
Meester in je Werk week begint op 09-11-2015

Niet meer beschikbaar

Investeren in het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van ambtenaren is van cruciaal belang om de uitdagingen waar gemeenten voor staan het hoofd te bieden. Daarom organiseert het A+O fonds Gemeenten in de week van 9 tot 13 november 2015 de Meester in je Werk week: een landelijke actieweek bij gemeenten in het teken van loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Onderdeel van de Meester in je werk week is de Dag van de Mobiliteit. In deze week kunt u kiezen voor een andere baan voor een dag bij een andere gemeente of op een andere afdeling.

MATCHEN KAN VANAF 12-10-2015

Voor wie?

Voor alle medewerkers van deelnemende gemeenten. Medewerkers die regie nemen over hun eigen loopbaan in de zin van ontwikkeling en vakmanschap.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden als hun organisatie aangemeld is. Staat je werkgever er niet bij? Neem dan contact op met de HR-afdeling.

Gemeenten kunnen zich aanmelden voor deze uitwisseling via onderstaande button.
Meer informatie of hulp:
• Helpdesk: 024-2022156 of mail naar info@dagvandemobiliteit.nl

Per gemeente kunnen er 1 tot 10 medewerkers deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een handleiding en een online formulier voor het aanmelden van uw werkplekken.

Kosten

Er zijn geen kosten aan deelname voor de eerste 300 ambtenaren die deelnemen. Bij het aanmelden kunt bij factuuradres 'niet van toepassing' aangeven. In het kader van de Meester in je Werk week worden deze plekken u aangeboden door het A+O fonds.

Deelnemende organisaties