Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland 11-04-2019
Gelderland 11-04-2019

Niet meer beschikbaar

Planning:
Vanaf nu kan je je aanmelden als organisatie en werkplekken invoeren
1 januari 2019 - Je kan je als deelnemer aanmelden
11 maart 2019 - Start Matching
4 april 2019 - Sluit Matching
11 april 2019 - Dag van de Mobiliteit met afsluitende borrel

DNA Gelderland en Kracht In Mobiliteit organiseren samen op donderdag 11 april 2019 de Dag van de Mobiliteit. Op deze dag openen organisaties en bedrijven éen dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Voor alle deelnemers, werkplekbegeleiders en contactpersonen hebben we een feestelijke afsluitende borrel op de dag van de mobiliteit. Deel je ervaringen met ons! Meer informatie ontvang je als je ingeschreven bent. Iedereen is welkom na aanmelding op info@dagvandemobiliteit.nl.


Klik op ORGANISATIES/BEDRIJVEN om je organisatie aan te melden.
Klik op DEELNEMER als op 11 april 2019 wilt deelnemen (let op: maak een nieuw account aan; ook als je eerder hebt meegedaan).
Klik op WERKPLEKBEGELEIDERS als je een werkplek openstelt voor een ander. Je kunt dan zelf geen werkplek kiezen op de Dag van de Mobiliteit.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Organisaties, bedrijven en kandidaten kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via een van de bovenstaande buttons.

MEER INFORMATIE/HULP NODIG:

Neem dan contact op met de Helpdesk:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl

Kosten

Is je organisatie/bedrijf lid van DNA Gelderland of Kracht in Mobiliteit, dan zijn er geen kosten verbonden aan de deelname: je vult bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat je lid bent van DNA. Je ontvangt dan geen factuur. Ben je nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen je organisatie. De prijslijst kunt je aanvragen via de helpdesk.