Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland 12-04-2018
Gelderland 12-04-2018

Niet meer beschikbaar

Planning:
vanaf nu Invoeren werkplekken en kandidaten
05/03 Start Matching
05/04 Sluit Matching
12/04 Dag van de Mobiliteit met afsluitende borrel

DNA Gelderland en Kracht In Mobiliteit organiseren samen op donderdag 12 april 2018 de Dag van de Mobiliteit. Op deze dag openen organisaties en bedrijven éen dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Voor alle deelnemers, werkplekbegeleiders en contactpersonen hebben we een feestelijke afsluitende borrel op de dag van de mobiliteit. Deel je ervaringen met ons! Meer informatie ontvang je als je ingeschreven bent. Iedereen is welkom na aanmelding op info@dagvandemobiliteit.nl

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Organisaties, bedrijven en kandidaten kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via een van de bovenstaande buttons.

MEER INFORMATIE/HULP NODIG:

Neem dan contact op met de Helpdesk:
PUUR.nu: 024-2022093 | 06-42728878 of info@dagvandemobiliteit.nl
Klik hier voor de

Planning 2018

Kosten

Bent u lid van DNA Gelderland of kracht in Mobiliteit, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat u lid bent van DNA. U ontvangt dan geen factuur. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie. De prijslijst kunt u aanvragen via de helpdesk.