Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland 21-04-2016
Gelderland 21-04-2016

Niet meer beschikbaar

Op deze dag openen organisaties en bedrijven een dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Voor alle deelnemers, werkplekbegeleiders en contactpersonen hebben we zowel in Nijmegen als in Arnhem een feestelijke afsluitende borrel om half vijf op de dag van de mobiliteit. Deel je ervaringen met ons! Meer informatie ontvang je als je ingeschreven bent. Iedereen is welkom na aanmelding op info@dagvandemobiliteit.nl

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is voor medewerkers die een andere baan moeten of willen zoeken en tevens voor medewerkers die gewoon eens een dagje ergens anders willen kijken.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.
De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeen op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.

Aanmelden

Bent u aangesloten bij het ACE Integraal Netwerk Nijmegen - Arnhem, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult bij de factuurgegevens in dat u lid bent op de verplichte velden. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie. Kijk onder voorwaarden.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een borrel bij de HAN in Nijmegen om 16.30 uur! Te zijner tijd ontvang je hier een uitnodiging voor via het mail adres waarmee je aangemeld bent als deelnemer.