Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland 21-04-2015
Gelderland 21-04-2015

Niet meer beschikbaar

Op deze dag openen organisaties en bedrijven een dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is voor medewerkers die een andere baan moeten of willen zoeken en tevens voor medewerkers die gewoon eens een dagje ergens anders willen kijken.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.
De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeen op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.

Aanmelden

Organisaties en bedrijven kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via de knoppen boven en onderaan deze pagina.

Planning:
19 januari - start aanmelding
20 maart - einde werkplekken invoeren
23 maart - MATCHEN
10 april - matchen sluiten

Voor meer informatie of hulp:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl

Kosten

Bent u aangesloten bij het ACE Integraal Netwerk Nijmegen - Arnhem, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult bij de factuurgegevens in dat u lid bent op de verplichte velden. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie. Kijk onder voorwaarden.

Borrel

Op de Dag van de Mobiliteit is er een themamiddag voor leidinggevenden, professionals en werknemers georganiseerd in samenwerking met de Bedrijfspoli. Vanaf 16.30 uur wordt de Dag van de Mobiliteit afgesloten samen met de deelnemers die voor één dag een andere baan gehad! U bent van harte welkom!