Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland 02-10-2014
Gelderland 02-10-2014

Niet meer beschikbaar

Geef je direct op voor een workshop

De Gelderse Dag van de Mobiliteit is nu al een succes want op dit moment hebben organisaties en bedrijven al meer dan 220 werkplekken beschikbaar gesteld en gaan ruim 150 medewerkers op die dag bij een andere organisatie meelopen.
 
Naast deze uitwisseling zijn er in de middag workshops over het onderwerp mobiliteit en loopbaan voor leidinggevenden, HR-professionals en medewerkers die niet deelnemen aan de uitwisseling.

Voor wie?

Voor 1 dag een andere baan is voor medewerkers die gewoon eens een dagje ergens anders willen kijken of voor medewerkers die een andere baan willen of moeten zoeken.

Wilt u kennismaken met de Dag van de Mobiliteit en inspiratie opdoen over het onderwerk Mobiliteit, met nieuwe werkvormen en uw netwerk vergroten? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bijzonder programma met workshops op 2 oktober 2014 in de herenboerderij De Hucht in Elst. Voor meer informatie en het volledige programma, klik hier!

Aanmelden

Voor het middagprogramma met de workshops kunt u zich aanmelden via: info@dagvandemobiliteit.nl
Voor vragen kunt u bellen naar: 024-8442072.

Voor deelname aan de uitwisseling op de Dag van de Mobiliteit kunt zich als werkgever aanmelden via onderstaande knop 'organisatie/bedrijven' en als medewerker klik je op onderstaande knop 'werknemers'.
LET OP: het is vanaf 30 september niet meer mogelijk om een werkplek te kiezen!

Borrel

Om 17.00 uur zullen de wethouders Turgay Tankir en Ine van Burgsteden het startstein voor de feestelijke afsluiting geven.