Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland & Noord-Brabant 22-04-2021
Gelderland & Noord-Brabant 22-04-2021

Aanmelden als

DEELNEMERS WERKPLEKBEGELEIDERS ORGANISATIES/BEDRIJVEN

De Dag van de Mobiliteit voor regio Gelderland en Noord-Brabant staat in 2021 gepland op 22 april. Deze editie is in samenspel van DNA Gelderland, DNA Noord-Brabant, Kracht in Mobiliteit en Expeditie Loopbaan.

We zagen het helemaal voor ons: twee regio’s tegelijkertijd, nog meer kansen voor de deelnemers om intersectoraal – en interregionaal – een kijkje te nemen bij een ander bedrijf!

Helaas kunnen we deze editie niet laten doorgaan, hoe graag we hadden gewild. We merken enerzijds dat er behoefte is aan het initiatief, maar anderzijds ook dat deelnemende bedrijven en medewerkers terughoudend zijn. Vooral in deze fase, waar de coronamaatregelen dwingender zijn en blijven. Willen we een mooi evenement neerzetten, vraagt dit van alle betrokkenen een gedegen voorbereiding van enkele maanden. Niet alleen van ons, maar ook van onze leden die de werkplekken beschikbaar stellen. Kortom, deze tijd vraagt van ons allen andere prioriteiten en focus.

De Dag van Mobiliteit gaat in zijn bekende vorm in 2021 helaas niet door! Maar niet getreurd, we blijven broeden op een alternatief.
Heb jij nog mooie, innovatieve of verrassende ideeën? Deel ze met ons!

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Bedrijven, werkplekbegeleiders en deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via een van de bovenstaande buttons.
LET OP: elke editie dien je een nieuwe inlogcode aan te maken door je weer aan te melden als deelnemer, werkplekbegeleider of bedrijf! Eerdere inlogcodes zijn niet meer geldig.
TIP1: zie je geen buttons? Probeer eens een andere browser.
TIP2: wil je aanmelden als deelnemer, maar staat je bedrijf niet in de lijst? Neem contact op met je HR/P&O.


MEER INFORMATIE EN HELPDESK:

Neem contact op met de Helpdesk:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl

Kosten

Als lid van DNA Gelderland, DNA Noord-Brabant, Expeditie Loopbaan of Kracht in Mobiliteit zijn er geen kosten verbonden aan de deelname van je bedrijf. Vul bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat je lid bent van DNA, EL of KiM. Je ontvangt dan geen factuur. Is het bedrijf nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen je organisatie. De prijslijst kun je aanvragen via de helpdesk.

Deelnemende organisaties