Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Gelderland & Noord-Brabant 22-04-2021
Gelderland & Noord-Brabant 22-04-2021

Aanmelden als

DEELNEMERS WERKPLEKBEGELEIDERS ORGANISATIES/BEDRIJVEN

DNA Gelderland en Noord-Brabant organiseren - samen met Kracht In Mobiliteit en Expeditie Loopbaan - op donderdag 22 april 2021 de Dag van de Mobiliteit. Op deze dag openen organisaties en bedrijven één dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

• Vanaf nu - Meld je aan als deelnemer, werkplekbegeleider of bedrijf
• 22 maart 2021 - Deelnemers kunnen vanaf 10:00 uur inschrijven op hun gewenste werkplek
• 15 april 2021 - De mogelijkheid om werkplekken te reserveren sluit om 15:00 uur
• 22 april 2021 - Dag van de Mobiliteit met afsluitende borrel

Voor alle deelnemers, werkplekbegeleiders en contactpersonen hebben we een feestelijke afsluitende borrel op de Dag van de Mobiliteit. Aanmelding voor de borrel via info@dagvandemobiliteit.nl. Deel je ervaringen met ons!

Klik op ORGANISATIES/BEDRIJVEN om je organisatie aan te melden.
Klik op DEELNEMER als je op 22 april 2021 wilt deelnemen (let op: maak een nieuw account aan; ook als je eerder hebt meegedaan).
Klik op WERKPLEKBEGELEIDERS als je een werkplek openstelt voor een ander. Je kunt dan zelf geen werkplek kiezen op de Dag van de Mobiliteit.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Bedrijven, werkplekbegeleiders en deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via een van de bovenstaande buttons.
LET OP: elke editie dien je een nieuwe inlogcode aan te maken door je weer aan te melden als deelnemer, werkplekbegeleider of bedrijf! Eerdere inlogcodes zijn niet meer geldig.
TIP1: zie je geen buttons? Probeer eens een andere browser.
TIP2: wil je aanmelden als deelnemer, maar staat je bedrijf niet in de lijst? Neem contact op met je HR/P&O.


MEER INFORMATIE EN HELPDESK:

Neem contact op met de Helpdesk:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl

Kosten

Als lid van DNA Gelderland, DNA Noord-Brabant, Expeditie Loopbaan of Kracht in Mobiliteit zijn er geen kosten verbonden aan de deelname van je bedrijf. Vul bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat je lid bent van DNA, EL of KiM. Je ontvangt dan geen factuur. Is het bedrijf nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen je organisatie. De prijslijst kun je aanvragen via de helpdesk.

Deelnemende organisaties