Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Brabant 14-11-2019
Brabant 14-11-2019

Niet meer beschikbaar

Diverse bedrijven openen tijdens de Dag van de Mobiliteit de deuren voor elkaars medewerkers, zodat zij de mogelijkheid krijgen om één dag bij een andere organisatie aan de slag te gaan. Hierdoor wordt Duurzame Inzetbaarheid en Arbeidsmobiliteit in de praktijk gebracht voor bedrijven én medewerkers.

Vanaf nu - Meld je aan als deelnemer, werkplekbegeleider of bedrijf
7 oktober - Deelnemers kunnen vanaf 10:00 uur inschrijven op hun gewenste werkplek
7 november - De mogelijkheid om werkplekken te reserveren sluit om 15:00 uur
14 november - Dag van de Mobiliteit

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen. Om inspiratie, nieuwe ideeën en kennis op te doen. Om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om je netwerk te vergroten.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Bedrijven, werkplekbegeleiders en deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via een van de bovenstaande buttons.
LET OP: elke editie dien je een nieuwe inlogcode aan te maken door je weer aan te melden als deelnemer, werkplekbegeleider of bedrijf! Eerdere inlogcodes zijn niet meer geldig.
TIP1: zie je geen buttons? Probeer eens een andere browser.
TIP2: wil je aanmelden als deelnemer, maar staat je bedrijf niet in de lijst? Neem contact op met je HR/P&O.


MEER INFORMATIE EN HELPDESK

Helpdesk voor Brabant:
PUUR.nu: 024 - 202 20 93 of info@dagvandemobiliteit.nl

De helpdesk is bereikbaar op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend. Stuur je vraag/opmerking bij voorkeur per mail.

Kosten

Als lid van DNA Noordoost-Brabant zijn er geen kosten verbonden aan de deelname van je bedrijf. Vul bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat je lid bent van DNA. Je ontvangt dan geen factuur. Is het bedrijf nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen je organisatie. De prijslijst kun je aanvragen via de helpdesk.