Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Brabant 12-11-2015
Brabant 12-11-2015

Niet meer beschikbaar

Samen met ACE Midden-West-Brabant en ACE Noord-Oost Brabant organiseert PUUR.nu op donderdag 12 november 2015 de dag van de mobiliteit in Brabant. Op deze dag openen organisaties en bedrijven een dag hun deuren voor elkaars werknemers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om een dagje bij een andere organisatie aan de slag te gaan.

Er is een feestelijke afsluiting van de Dag van de Mobiliteit Brabant op 12 november a.s. vanaf 16.00 uur bij ZLTO in ’s-Hertogenbosch! Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Stuur een e-mail naar: info@dagvandemobiliteit.nl

De gemeente Oss heeft eveneens een prachtige afsluiting gerealiseerd. Hier kunt u de theatershow 'Stop met solliciteren' bijwonen. Mail voor meer info naar stop@oss.nl

Er is ook een feestelijk afsluiting in Etten-Leur vanaf 16.30 uur. Daar kun je naar Rabobank West-Brabant Noord aan de Bredaseweg 170. Om je aan te melden hiervoor mail naar info@ACEnetwerk.nl.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is voor medewerkers die een andere baan moeten of willen zoeken en tevens voor medewerkers die gewoon eens een dagje ergens anders willen kijken.
De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.
De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeen op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.

Aanmelden

Organisaties en bedrijven kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via onderstaande link. Meer informatie of hulp:
• Helpdesk voor Noordoost-Brabant:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl
• Helpdesk voor Midden-West-Brabant: ACE Midden-West-Brabant: 076-503 36 95 of info@ACEnetwerk.nl

Kosten

Bent u aangesloten bij het ACE Integraal Netwerk Midden-West-Brabant of bij ACE Noord-Oost Brabant, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat u lid bent van ACE. U ontvangt dan geen factuur. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie. Kijk onder voorwaarden.

Planning
9-10-2015 einde werkplekken invoeren
12-10-2015 start matchen!
28-10-2015 einde matchen
12-11-2015 Dag van Mobiliteit Brabant