Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Brabant 09-10-2014
Brabant 09-10-2014

Niet meer beschikbaar

PUUR.nu en ACE West-Brabant organiseren op donderdag 9 oktober 2014 de Dag van de Mobiliteit in Brabant. Diverse organisaties en bedrijven openen hun deuren voor elkaars medewerkers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om één dag bij een andere organisatie aan de slag te gaan. Ook worden op deze dag een symposium en diverse workshops georganiseerd. Hierdoor wordt het onderwerp arbeidsmobiliteit concreet en tastbaar voor organisaties, bedrijven én medewerkers.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is bedoeld voor alle medewerkers, van directeur tot administratief medewerker, van productiekracht tot burgemeester en van monteur tot beleidsmedewerker. Deelname is volledig vrijblijvend en bedoeld om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

Aanmelden

Organisaties en bedrijven kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via onderstaande link. Meer informatie of hulp:
• Helpdesk voor Midden- en Noordoost-Brabant:
PUUR.nu: 024-2022093 of info@dagvandemobiliteit.nl
• Helpdesk voor West-Brabant: ACE West-Brabant: 076-503 36 95 of info@ArbeidsmobiliteitsCentrum.nl. Zie www.ArbeidsmobiliteitsCentrum.nl voor het complete programma in West-Brabant.

Kosten

Bent u aangesloten bij het ACE Integraal Netwerk West-Brabant, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult de factuurgegevens gewoon in op het aanmeldformulier (verplicht veld), maar u zult geen factuur ontvangen. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie. Kijk onder voorwaarden.

Borrel

Is uw organisatie lid van ACE West-Brabant? Dan ontvangt ook een uitnodiging voor deze afsluiting.